Clubkleding

De clubkleding van Nova Zembla bestaat uit schaatskleding, wielerkleding en skeelerkleding. De kleding wordt van hoogwaardig materiaal gemaakt, dat ook wordt gebruikt in de topsport.
De stof is goed ademend en heeft een goede pasvorm.

Dit wordt de nieuwe lijn vanaf 2018:

kleding-nieuw-ontwerp-2 kleding-nieuw-ontwerp

De voorbeelden hieronder zijn nog de oude lijn. Maar dan kunt u kijken wat u wilt bestellen.

U kunt voor uw bestelling gebruik maken van het formulier op deze pagina. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord over uw bestelling.

Beschikbare kledingmaten:

XXS / maat 164 M / maat 48 XXL / maat 54/56
XS / maat 176 L / maat 50/52
S / maat 46 XL / maat 52/54
Nova Zembla clubkleding - wieler/skeeler 4-seasons trainingsjack lange mouw

Nova Zembla clubkleding – wieler/skeeler 4-seasons trainingsjack lange mouw – € ntb

Nova Zembla clubkleding - wieler/skeelershirt korte mouw

Nova Zembla clubkleding – wieler/skeelershirt korte mouw – € ntb

Nova Zembla clubkleding - wieler/skeelerbroek racing - verkrijgbaar in dames of herenmodel

Nova Zembla clubkleding – wieler/skeeler koersbroek racing – verkrijgbaar in dames of herenmodel – € ntb

Nova Zembla clubkleding - lycra wieler/skeelerpak

Nova Zembla clubkleding –  lycra wieler/skeelerpak – € ntb

Nova Zembla clubkleding - schaats thermosalopette

Nova Zembla clubkleding – schaats thermosalopette – € ntb

Nova Zembla clubkleding - schaats lycra speedpak

Nova Zembla clubkleding –  schaats lycra speedpak – € ntb

Bestelling clubkleding Nova Zembla

• U ontvangt een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling en details omtrent levering en betaling.
 Helaas werken onze formulieren op dit moment niet, we werken hieraan, dus kom binnenkort terug om het nogmaals te proberen.