Nieuwtjes en mededelingen

Hier kunt u mededelingen, leuke nieuwtjes, klein verslagje van een wedstrijd of evenement achterlaten.

9 reacties op “Gastenboek
  1. Roel Bakker schreef:

Vandaag 8 april weer begonnen met de fietstraining,
    Waar was iedereen?
    Hebben we nog echte vrouwen en mannen binnen onze club?
    Komop, geef je op en die wielerbaan op, gezellig en nuttig, goed voor Lijf en de Leden!
    Elk niveau kan meedoen, Ab organiseerd het ter plekke!
    Zie jullie op de wielerbaan

Groeten Roel.

2. Joost rovers schreef:

Het ijs is te dun om te vegen en slechts 3-3,5 cm. We geven ontwikkelingen door op website.

3. Pim schreef:

Door de sneeuwval van afgelopen dinsdag is de ijsaangroei ernstig vertraagd.
    We hebben slechts enkele centimeters ijs, veel te weining om open te kunnen of een baan te kunnen vegen.
    We meten iedere morgen en zullen jullie op de hoogte houden via een dagelijkse mededeling op de website: http://www.ijsclubnovazembla.nl, ook spreken we een boodschap in op telefoon 023-5383773

4. Ruut van Schie schreef:

Heren,

Kunnen jullie ons op de hoogte houden van de verwachtingen dat de ijsbaan open gaat?
    bv. IJsdikt is nu X cm, we hebben Y cm nodig en de aangroei is traag als gevolg van de sneeuw?

Ruut

5. Ruut schreef:

Hoe groot worden de kansen ingeschat dat de ijsbaan open gaat deze week? E n op welke dag?

6. Piet Hoogland schreef:

net op tijd voor de ledenvergadering is de nieuwe website in de lucht.
    Pak van mijn hart

7. Pim schreef:

Life, goedzo

8. Nova Zembla website beheer schreef:

Wij kijken uit naar jullie nieuwtjes en commentaren!

Groet,
    IJsclub Nova Zembla