Recreatieschaatsen jeugd

Algemene informatie

IJsclub Nova Zembla heeft elk jaar schaatslessen voor de jeugd tot 14 jaar. Op de IJsbaan Haarlem of als het hard genoeg heeft gevroren op onze eigen natuurijsbaan aan de Slaperdijk.
Er zijn lessen voor kinderen van ieder niveau. Het maakt dus niet uit of je er helemaal niets van kan of dat je al heel goed kan schaatsen, voor iedereen is er wel een passende groep. Natuurlijk gaat het om het zo goed mogelijk leren schaatsen maar het plezier in deze echte Hollandse sport is bij ons net zo belangrijk.

Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen kunnen zich voor de volgende periodes inschrijven:

• Seizoen (6 maanden): periode 07 oktober 2017 – 10 maart 2018
  • Voorjaar (3 maanden): periode 06 januari 2017 – 10 maart 2018.

Dag en tijd: zaterdagochtend 8:20 tot 9:20 uur.
Locatie: IJsbaan Haarlem.
Bij natuurijs worden de lessen gegeven op onze natuurijsbaan in Spaarndam. Als er natuurijs is beginnen de lessen om 9:00 uur en mag je familie en vrienden meenemen; hoe meer zielen hoe meer vreugde.
De begeleiding is in handen van onze ervaren jeugd schaatsbegeleiders.
Het merendeel van deze begeleiders hebben inmiddels jarenlange ervaring met de jeugd.

11-dorpentocht

Op de laatste zaterdagles, in 2018 is dat 10 Maart, wordt de traditionele 11-dorpentocht verreden.
Een leuk evenement voor alle jeugdrijders compleet met een stempelkaart en koek-en-zopie tenten.

Geen schaatsen ? maar wel les willen volgen

Nova Zembla en Bosch Sport arrangement

Voor het Jeugdschaatsen hebben wij een speciale samenwerking met Bosch Sport te Santpoort.
U kunt hier hockeyschaatsen laten aanmeten en in bruikleen krijgen van IJsclub Nova Zembla tegen betaling van € 10,-  statiegeld.

Kosten seizoen 2017 / 2018

Kinderen 6 t/m 11 jaar: voorjaar (3 maanden) = € 55,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar: seizoen (6 maanden) = € 79,-
Kinderen 12 t/m 14 jaar: seizoen (6 maanden) = € 110,-

Het abonnement graag vooraf betalen via een overschrijving op bankrekening nr NL 42 RABO 011.83.09.811 t.n.v. IJsclub Nova Zembla te Spaarndam o.v.v. ‘Jeugdschaatsen’, periode en naam van uw kind(eren).

De abonnementen worden uitgereikt op de eerste les. Bij een heel seizoen in oktober, bij inschrijving voor het voorjaar in januari op de kunstijsbaan. Mocht u de lessen nog niet betaald hebben, dan kunt u op deze dag ook contant afrekenen.
(Als u uw kind(eren) al heeft aangemeld voor een heel seizoen, hoeft u dit niet nogmaals te doen voor de periode vanaf januari 2017.)

Lidmaatschap

Het jeugdschaatsen is uitsluitend voor leden van IJsclub Nova Zembla. Dit betekent dat de deelnemende kinderen, maar ook de ouders (of één van de ouders) lid zijn (of worden) van IJsclub Nova Zembla. >> meer informatie of inschrijven lidmaatschap IJsclub Nova Zembla

Aanmelden Recreatieschaatsen Jeugd

Aanmelden kan via onderstaand webformulier. U kunt ook het aanmeldformulier uit het clubblad kopiëren, invullen en toesturen. Voor meerdere kinderen het formulier opnieuw invullen a.u.b.

Inschrijving Recreatieschaatsen jeugd
  •   jongen
      meisje
  •   Seizoen (oktober - maart)