Recreatieschaatsen volwassenen

Seizoen 2017 / 2018

Dinsdag- en vrijdagavond

Wekelijks weer uw baantjes trekken? Goed voor de gezondheid.
Het recreatieschaatsen met begeleiding van onze trainers is wekelijks op de dinsdag- en vrijdagavond.

Tijd: van 22:00 uur tot 23:00 uur.
Periode: 10 okt 2017 t/m 09 mrt 2018.
Kosten voor de 10-rittenkaart: € 58,50.

Kosten begeleiding: € 40,-.

Maandag- en donderdagochtend

Voor de door de weekse vroege vogels!
Is het ook mogelijk om baantjes te trekken, maar hier zijn dan geen trainers van Nova Zembla aanwezig.

Tijd: van 07:30 uur tot 08:30 uur.
Periode: 09 okt 2017 t/m 08 mrt 2018.
Kosten voor de 10-rittenkaart: € 58,50.

Zondagochtend

Voor de liefhebbers staat ook weer de mogelijkheid open om iedere zondagmorgen, van 08 oktober 2017 tot 26 maart 2018 vrij te schaatsen
van 07:30-09:00 uur. Een tijdstip ook voor vroege vogels dat weten we maar met als voordeel wel dat het ijs altijd perfect is.
Op zondagochtend zijn er geen trainers van Nova Zembla aanwezig.
Kosten voor dit abonnement bedragen €150,-.

Rittenkaart

De 10-rittenkaart geeft van dinsdag tot en met vrijdag toegang tot de baan van 22:00 uur tot 23:00 uur  en/of op ons vroege-ochtenduur van 07.30 uur tot 08.30 uur (maandag en donderdag). Deze 10-rittenkaart kan direct bij de kassa van IJsbaan Haarlem worden aangeschaft. Nova Zembla begeleiding is alleen op dinsdag- en vrijdagavond aanwezig.

Alleen de dinsdag- en vrijdagavond worden gezien als clubavonden en derhalve gefaciliteerd met een trainer.
Als u de 10-rittenkaart bij de kassa van IJsbaan Haarlem koopt en toch mee wil doen met de trainingsgroepen, dan moet u zich aanmelden via de site en betaalt u alleen nog de kosten voor de begeleiding.

Let op!: bij onvoldoende aanmeldingen kan het bestuur, na overleg, de groepen herindelen.

Lidmaatschap en inschrijving

Recreatieschaatsen is bestemd voor leden van IJsclub Nova Zembla. Bent u nog geen lid, maar wilt u het wel worden? U kunt zich in onderstaand formulier tegelijkertijd voor de lidmaatschap van de IJsclub inschrijven. Voor lidmaatschap van de IJsclub kunt u zich ook als gezin inschrijven, gebruik hiervoor het formulier bij inschrijving lidmaatschap. >> meer informatie over lidmaatschap  IJsclub Nova Zembla

Wilt u zich opgeven voor meer dan 1 avond en/of ochtend? U kunt meerdere vakjes met de gewenste dagen hieronder aanvinken.

Download hier het inschrijfformulier: