Fietsen

Even geen ijs? geen paniek, bij IJsclub Nova Zembla biedt voldoende leuke alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van fietsen? Rustig en recreatief of wil je misschien liever flink op die trappers gaan staan?

Fietsen is gezond.
Je blijft er lekker fit bij. Maar dat is niet alles. Sporten en bewegen heeft ook een gunstige uitwerking op je gemoedsgesteldheid. Het kan bijdragen aan zowel jouw lichamelijke als geestelijke gezondheid. Fietsen is daarop geen uitzondering. Fietsen geeft meer energie en zorgt voor een euforisch gevoel. Goed voor het lijf, maar dus ook goed voor het hoofd dus. Een gezond lichaam betekent immers een gezonde geest. Krijg je ook al zin om eens lekker een stuk door de natuur te fietsen? Kijk dan naar onze mogelijkheden!

Wielrennen

Veel schaatsliefhebbers blijven graag in de zomer in beweging. Wielrennen is onder deze sporters favoriet.
In de zomer in conditie met wielrennen. Voor fanatieke fietsers, maar ook voor recreatieve fietsers. De zomertraining periode loopt van april tot en met september en stopt gedurende de zomervakantie. Conditie training op de fiets. Met ingang van de zomertijd start ook de fietstraining bij Wheeler Planet in Spaarndam weer. Voor alle fietsliefhebbers vanaf 16 jaar wordt er iedere maandagavond van 19:00 tot 20:00 onder deskundige leiding een trainings programma afgewerkt.Je hoeft helemaal geen fietsfanaat te zijn al mag dat wel. Helm is verplicht. Bij regen gaat de training niet door. Kom gerust vrijblijvend langs om kennis te maken!
Junioren en (neo) Senioren
Startdatum: 15 juni 2020
Tijd: 19.00 – 20.15 uur
Begeleiding: Ab Ruygrok / Piet Hoogland
Kosten: € 50,-

Contactgegevens

Ik heb een vraag