KOM WEER IN VORM

Ben jij ook zo een fan van ijspret of misschien wel van
skeeleren en/of fietsen?
Wordt dan lid van onze vereniging en ontdek de vele voordelen en mogelijkheden!

MIJNNOVAZEMBLA

is een gratis online onderdeel
voor onze clubleden

Meld je nu aan hiervoor.
Je aanvraag wordt bekeken en binnen een paar dagen ben je lid van MIJNNOVAZEMBLA

VOORDELEN

Word lid van Nova Zembla en je hebt gratis toegang tot de natuurijsbaan wanneer deze geopend is. Verder ontvang je tweemaal per jaar het clubblad met al de laatste nieuwtjes, verhalen en handige informatie. Bovendien kun je met het lidmaatschap je ook nog eens inschrijven voor schaatstrainingen, wedstrijden en zomersporten.

En dat is nog niet alles. Je hebt ook nog eens toegang tot “MijnNovaZembla“, het afgeschermde deel van de website waar je het Clubblad kunt downloaden, fotoboeken van de diverse activiteiten kunt inzien en club gerelateerde artikelen kunt bestellen!

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt voor volwassenen per jaar € 6,-. (Wordt je partner ook lid? Dan betaal je voor hem/haar slechts  € 4,-) Voor kinderen t/m 17 jaar is de contributie € 2,- per kind

Overtuigd? Wacht niet langer en wordt dan vandaag nog lid.

Ben je al lid van onze club, maar nog niet van MIJNOVAZEMBLA?

Heb je wel al een account?  Meld je dan hier aan!

Ik heb een vraag