MijnNovaZembla2018-11-12T18:44:22+00:00

KOM

WEER

IN VORM

Ben jij ook zo een fan van ijspret of hardlopen of misschien wel skeeleren en/of fietsen?
Wordt dan lid van onze vereniging en ontdek de vele voordelen en mogelijkheden!

VOORDELEN

Word lid van Nova Zembla en je hebt gratis toegang tot de natuurijsbaan wanneer deze geopend is. Verder ontvang je tweemaal per jaar het clubblad met al de laatste nieuwtjes, verhalen en handige informatie. Bovendien kun je met het lidmaatschap je ook nog eens inschrijven voor schaatstrainingen, wedstrijden en zomersporten.

En dat is nog niet alles. Je hebt ook nog eens toegang tot “MijnNovaZembla“, het afgeschermde deel van de website waar je het Clubblad kunt downloaden, fotoboeken van de diverse activiteiten kunt inzien en club gerelateerde artikelen kunt bestellen!

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt voor volwassenen per jaar € 6,-. (Wordt je partner ook lid? Dan betaal je voor hem/haar slechts  € 4,-)
Voor kinderen t/m 17 jaar is de contributie € 2,- per kind

Overtuigd? Wacht niet langer en wordt dan vandaag nog lid.

MijnNovaZembla

Ben je al lid van de club, maar nog niet van MijnNovaZembla?
Registreer je dan nu snel!

Registreren

Heb je wel al een account? Meld je dan aan!

Geef je hier op:

Leuk dat je lid wilt worden!
Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Ja. ik begrijp het en ga akkoord met de door IJsclub Nova Zembla gehanteerde privacyverklaring