Recreatieschaatsen Jeugd2018-09-11T11:58:16+00:00

RECREATIE SCHAATSEN

JEUGD

Ook voor de jeugdige schaatsers  biedt IJsclub Nova Zembla voldoende mogelijkheden om zich te ontpoppen tot een ware schaatsheld.

IJsclub Nova Zembla heeft elk jaar schaatslessen voor de jeugd tot 14 jaar. Op de IJsbaan Haarlem of als het hard genoeg heeft gevroren op onze eigen natuurijsbaan aan de Slaperdijk.

Er zijn lessen voor kinderen van ieder niveau. Het maakt dus niet uit of je er helemaal niets van kan of dat je al heel goed kan schaatsen, voor iedereen is er wel een passende groep. Natuurlijk gaat het om het zo goed mogelijk leren schaatsen, maar het plezier in deze echte Hollandse sport is bij ons net zo belangrijk.

HOE WERKT HET?

De begeleiding van de kinderen is in de vertrouwde handen van onze doorgewinterde jeugd schaatsbegeleiders.

Nog geen plannen voor het weekend? Dat komt mooi uit! De lessen vinden namelijk plaats op zaterdagochtend van 8:20- 9:20 uur op de IJsbaan Haarlem.

Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen zich voor de volgende periodes inschrijven:

•Seizoen (6 maanden): periode oktober – maart
•Voorjaar (3 maanden): periode januari – maart.

Op de laatste zaterdagles (deze is meestal in Maart) wordt de traditionele 11-dorpentocht verreden. Een leuk evenement voor alle jeugdrijders compleet met een stempelkaart en koek-en-zopie tenten. Een ware mini elfsteden tocht.

Heb je (nog) geen schaatsen maar wil je wel les volgen? Geen nood.  Voor het Jeugdschaatsen hebben wij een speciale samenwerking met Bosch Sport te Santpoort. U kunt hier hockeyschaatsen laten aanmeten en in bruikleen krijgen van IJsclub Nova Zembla tegen betaling van € 10,- statiegeld.

Schaatsen lenen

WAT KOST HET?

Kosten seizoen 2018 / 2019

Kinderen 6 t/m 11 jaar: voorjaar (3 maanden) = € 55,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar: seizoen (6 maanden) = € 79,-
Kinderen 12 t/m 14 jaar: seizoen (6 maanden) = € 110,-

Het jeugdschaatsen is uitsluitend voor leden van IJsclub Nova Zembla. Dit betekent dat de deelnemende kinderen, maar ook de ouders (of één van de ouders) lid zijn (of worden) van IJsclub Nova Zembla. Voor meerdere kinderen graag per kind één formulier invullen.

Het abonnement dient vooraf betaalt te worden via een overschrijving op bankrekening nr NL 42 RABO 011.83.09.811 t.n.v. IJsclub Nova Zembla te Spaarndam o.v.v. ‘Jeugdschaatsen’, periode en naam van uw kind(eren).

De abonnementen worden uitgereikt op de eerste les op de kunstijsbaan. : bij een heel seizoen in oktober en bij inschrijving voor het voorjaar in januari . Mocht u de lessen nog niet betaald hebben, dan kunt u op deze dag ook contant afrekenen. (Als u uw kind(eren) al heeft aangemeld voor een heel seizoen, hoeft u dit niet nogmaals te doen voor de periode vanaf januari.)

AANMELDEN

Voor het aanmelden voor het jeugdschaatsen vul per kind apart onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kinderen 6 t/m 11 jaar: voorjaar (3 maanden) = € 55,-Kinderen 6 t/m 11 jaar: seizoen (6 maanden) = € 79,-Kinderen 12 t/m 14 jaar: seizoen (6 maanden) = € 110,-

Ja. ik begrijp het en ga akkoord met de door IJsclub Nova Zembla gehanteerde privacyverklaring

Wij zijn al lid van de IJsclub. Ja/nee

SCHAATSEN OP
NATUURIJSBAAN

LEES MEER

RECREATIESCHAATSEN
JEUGD

LEES MEER

RECREATIESCHAATSEN
VOLWASSENEN

LEES MEER

WEDSTRIJD
SCHAATSEN

LEES MEER
Deze website maakt gebruik van cookies en services van andere partijen. Ok