Recreatieschaatsen Volwassenen2018-09-24T07:17:23+00:00

RECREATIE SCHAATSEN

VOLWASSENEN

Wekelijks weer uw baantjes trekken? Goed voor de gezondheid. Zowel ‘s avonds als ‘s ochtend zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Bij IJsclub Nova Zembla kun je in de periode van oktober tot en met maart wekelijks op dinsdag – en vrijdag avond van 22.00 tot 23.00 recreatie schaatsen onder begeleiding van onze trainers.

Voor de door de weekse vroege vogels is het ook mogelijk om baantjes te trekken, dit kan op maandag – en donderdag ochtend maar hier zijn dan geen trainers van Nova Zembla bij aanwezig.

Voor de liefhebbers staat ook weer de mogelijkheid open om gedurende de periode van oktober tot maart iedere zondagmorgen vrij te schaatsen van 07:30-09:00 uur. Ook weer een tijdstip voor vroege vogels dat weten we, maar met als voordeel wel dat het ijs altijd perfect is! Op zondagochtend zijn er geen trainers van Nova Zembla aanwezig.

WAT KOST HET?

Kosten seizoen 2018 / 2019

  • Dinsdag – en vrijdagavond: 10 ritten kaart  € 58,50 , kosten begeleiding € 40,-
  • Maandag – en donderdagochtend: 10 rittenkaart € 58,50
  • Zondagochtend abonnement: € 150,-

Voor alle varianten geldt een eenmalige aanschaf pas (ook na verlies) van € 6,-

De 10-rittenkaart geeft van dinsdag tot en met vrijdag toegang tot de baan van 22:00 uur tot 23:00 uur en/of op ons vroege-ochtenduur van 07.30 uur tot 08.30 uur (maandag en donderdag). Deze 10-rittenkaart kan direct bij de kassa van IJsbaan Haarlem worden aangeschaft. Nova Zembla begeleiding is alleen op dinsdag- en vrijdagavond aanwezig.

Alleen de dinsdag- en vrijdagavond worden gezien als clubavonden en derhalve gefaciliteerd met een trainer.
Als u de 10-rittenkaart bij de kassa van IJsbaan Haarlem koopt en toch mee wil doen met de trainingsgroepen, dan moet u zich aanmelden via de site en betaalt u alleen nog de kosten voor de begeleiding.

Let op!: bij onvoldoende aanmeldingen kan het bestuur, na overleg, de groepen herindelen.

Recreatieschaatsen is bestemd voor leden van IJsclub Nova Zembla. Ben je nog geen lid, maar wil je het wel worden?

AANMELDEN

Voor het aanmelden voor het volwassenen recreatie schaatsen vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Dinsdag– en vrijdagavondMaandag– en donderdagochtendMaandagochtendDinsdagavondDonderdagochtendVrijdagavondZondagochtend abonnement

Ja. ik begrijp het en ga akkoord met de door IJsclub Nova Zembla gehanteerde privacyverklaring

Wij zijn al lid van de IJsclub. Ja/nee

SCHAATSEN OP
NATUURIJSBAAN

LEES MEER

RECREATIESCHAATSEN
JEUGD

LEES MEER

RECREATIESCHAATSEN
VOLWASSENEN

LEES MEER

WEDSTRIJD
SCHAATSEN

LEES MEER
Deze website maakt gebruik van cookies en services van andere partijen. Ok