SKEELEREN

Nova Zembla organiseert skeelertrainingen in het gebied van Spaarnwoude onder begeleiding van een ervaren schaats- & skeeler trainer.

Fanatieke schaatsers blijven in de zomer ook graag in beweging en daarvoor is skeeleren een ideale sport. Maar ook als je gewoon je conditie op pijl wilt houden of je technieken wilt verbeteren is dit iets voor jou. Er wordt gewerkt aan techniek en snelheid en eens in de zoveel tijd gaan we een mooie toertocht doen. We zullen ervoor zorg dragen dat men wordt ingedeeld naar zijn of haar niveau, los van de leeftijdgrens.

Wanneer het regent zullen wij gaan hardlopen tenzij de omstandigheden niet geschikt zijn om ons moedwillig koud en nat te laten worden. Bij regen zal er altijd (uiterlijk 1 uur voor de training) een mail worden rondgestuurd met de informatie of we gaan hardlopen of we de training aflasten.

De training voor de pupillen bestaat uit het volgende: eerst 15 min. warming up, daarna skeelers aantrekken en dan om omstreeks 18:00 uur begint de skeeler les.

Dag: Woensdag Tijd pupillen (t/m 13 jr): 17:30 tot 18:30 uur. Startdatum: 10 April 2019 Locatie: de parkeerplaats bij Fletcher Hotel in Velsen zuid. Begeleiding: Jesse van Duijn en Jaap Schenk. Kosten: € 45,-

Dag: Donderdag Tijd junioren en (neo)senioren (vanaf 14 jr): 18:30 tot 19:30 uur. Startdatum: 10 April 2019 Locatie: de parkeerplaats bij Fletcher Hotel in Velsen zuid. Begeleiding: ntb. Kosten: € 45,-

AANMELDEN
Go to Top