RECREATIE SCHAATSEN VOLWASSENEN

Wekelijks weer uw baantjes trekken? Goed voor de gezondheid. Zowel ‘s avonds als ‘s ochtend zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Bij IJsclub Nova Zembla kun je in de periode van oktober tot en met maart wekelijks op dinsdag – en vrijdag avond van 22.00 tot 23.00 recreatie schaatsen onder begeleiding van onze trainers.

Voor de door de weekse vroege vogels is het ook mogelijk om baantjes te trekken, dit kan op maandag – en donderdag ochtend maar hier zijn dan geen trainers van Nova Zembla bij aanwezig.

Voor de liefhebbers staat ook weer de mogelijkheid open om gedurende de periode van oktober tot maart iedere zondagmorgen vrij te schaatsen van 07:30-09:00 uur. Ook weer een tijdstip voor vroege vogels dat weten we, maar met als voordeel wel dat het ijs altijd perfect is! Op zondagochtend zijn er geen trainers van Nova Zembla aanwezig.

ice skater

Ik heb een vraag