WEDSTRIJDSCHAATSEN OF ALLEEN TRAINEN?

Bij IJsclub Nova Zembla kun je alle kanten op, wil je bijvoorbeeld wedstrijden rijden of wil je alleen trainen zonder wedstrijden te rijden?
Geef aan wat je wilt en wij regelen de rest.

Er is een verschil tussen de wedstrijdrijders/sters en alleen rijders/sters die wel willen trainen maar geen wedstrijden willen rijden. Daarom hebben we 2 verschillende soorten abonnementen, te weten:

Wedstrijdabonnement (HW), eventueel met een volgabonnement.

Trainingsabonnement (HT), eventueel met een volgabonnement.

Alle abonnementen worden via IJsclub Nova Zembla aangevraagd. Voor de twee eerder genoemde abonnementen geldt dat dit een abonnement is
voor één uur en één dag in de week.

Wil je ook nog op een andere beschikbare dag en/of uur deelnemen dan moet je per extra uur/dag een zogenaamd volgabonnement nemen.

wedstrijdrijder

TRAININGSDAGEN

Maandagavond van 17.15 tot 18.30 uur HW1 (Wedstrijdabonnement) van 17.15 tot 18.30 uur HT1 (Trainingsabonnement)

Maandagavond van 18.45 tot 19.50 uur HW2 (Wedstrijdabonnement) van 18.45 tot 19.50 uur HT2 (Trainingsabonnement)

Woensdagavond van 18.15 tot 19.15 uur HW4 (Wedstrijdabonnement) van 18.15 tot 19.15 uur HT4 (Trainingsabonnement)

De trainers zijn in willekeurige volgorde: Ella de Ree, Rory Post, Dannis Smit, Jaap Schenk en Jesse van Duijn

Trainers “klankbord” :  Klaas van ’t Veer.

De rijders/sters zullen voor het begin van de trainingen worden geïnformeerd over de indeling van de trainers, de telefoonnummers en emailadressen.

Let op!: bij onvoldoende aanmeldingen kan het bestuur de trainingsgroepen, na overleg, herindelen.

de kosten voor seizoen 2020-2021  zijn nog niet bekend, deze volgen zsm.

Maar wacht:
IJsclub Nova Zembla heeft elk jaar schaatslessen voor de jeugd tot 14 jaar.
Op de IJsbaan Haarlem of als het hard genoeg heeft gevroren op onze eigen natuurijsbaan aan de Slaperdijk.
Klik hier voor meer info

Wekelijks weer uw baantjes trekken? Zowel in de avond als in de ochtend zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.
Goed voor de gezondheid
Klik hier voor meer info